надмірне споживання алкоголю шкідливе для вашого здоров'я

1972

     Пиво Лисичанського пивоварного заводу виробляється за класичною технологією в дві стадії: головне бродіння та доброджування. При виготовленні використовується тільки вода, солод і хміль. Головне бродіння відбувається в бродильних апаратах і триває 7-8 діб. Друга стадія - доброжування і дозрівання пива - проводиться в табірних танках при 1-3 °С протягом 20-40 діб в залежності від сорту пива. Основна сировина для виробництва пива - світлий пивоварний ячмінний солод.

 

     Випускаються світлі сорти пива:

  • «Душа пивовара світле», «Жигулівське», «Запорізька СІЧ» - щільність початкового сусла 11,0%, доброжування 21 доба;
  • «Душа пивовара екстра», «95», «Січ Лагер» - щільність початкового сусла 12,0%, доброжування 25-30 діб;
  • «Душа пивовара преміум», «Московське», «Медове» - щільність початкового сусла 13,0%, доброжування 30-35 діб;
  • «Душа пивовара міцне» - щільність початкового сусла 16,0%, доброжування 40 діб.

     Пиво «Душа пивовара преміум», «Московське», «95», «Січ Лагер» - виготовляється з додаванням рисової крупи. Для виробництва пива «Медове» закуповується натуральний мед у бджолярів, які мають паспорт пасіки та ветеринарне свідоцтво.

На Лисичанському пивзаводі випускається також напівтемне пиво «Чумацьке» - щільність початкового сусла 13,0%, доброжування 30 діб і вариться з карамельного солоду.

 

     ТОВ "Лиспи" щорічно приймає участь в престижних конкурсах і виставках, про що свідчать почесні дипломи та медалі.

Вся продукція Лисичанського пивзаводу сертифікована в системі УкрСЕПРО і має висновок Державної санітарно-епідеміологічної експертизи.