надмірне споживання алкоголю шкідливе для вашого здоров'я

gallery/leiba
1972
gallery/lispi

Працівників Лисичанського пивзаводу привітали з професійним святом.

попередня стаття

наступна стаття

     19 жовтня керівництво міста на чолі з мером Сергієм Шиліним відвідали ТОВ «Лисичанський пивоварний завод», де напередодні Дня працівників харчової промисловості привітали з професійним святом працівників підприємства.

 

     За багаторічну плідну працю з надання високого рівня послуг населенню міста, вагомий особистий внесок у забезпечення високотехнологічного виробництва в області пивоваріння на міжнародному рівні Сергій Іванович вручив нагрудний знак «Знак Пошани» директору ТОВ «Лисичанський пивоварний завод» Олегу Кострюкову і грамоти виконкому Лисичанської міської ради операторам лінії виробництва харчової продукції Ларисі Безкровної і Марині Криж, представнику торгової мережі ТОВ «ЛИСПИ» Олесі Ревякіній і апаратникові процесу бродіння Оксані Попружній.

 

     Також директор заводу Олег Кострюков разом зі своїм гостинним колективом провели для гостей цікаву і пізнавальну екскурсію по підприємству. Елеватор, де здійснюється прийом, зберігання, переробка ячменю, зберігання солоду, відпустка на виробництво ячменю і солоду; солодовий цех; варница, де проходить дроблення солоду і роздрібнення несоложених матеріалів, затирка солоду, фільтрація і кип'ятіння сусла з хмелем; бродильно-лагерний цех, де сусло відстоюється з метою осадження білків, охолодження і бродіння, перекачування пива в лагерне відділення на доброжування (дозрівання), фільтрація готового пива, підготовка до видачі в цеху розливу; цех технічного контролю і цех розливу пляшкового пива, цех наливу пива в КЕГ, де здійснюється підготовка пляшок до розливу, розлив пива в кеги, маркування і упаковка кінцевого продукту - ось основні етапи виробництва випуску на заводі. Працівники підприємства розповіли керівництву міста про всі тонкощі виробництва справжнього якісного пива. Показали, як виробляється хмільний напій, контролюється його якість, створюються пластикові пляшки, як пиво розливається в тару і кеги і де зберігається до того, як відправиться в магазин.

     Після цікавої екскурсії мер Сергій Шилін подякував працівникам заводу за натхнення і наснагу, з яким вони працюють, високий професіоналізм та відданість справі і побажав миру, здоров'я, любові і сімейного благополуччя.

gallery/dsc03536
gallery/dsc03537
gallery/dsc03538
gallery/dsc03548
gallery/dsc03547
gallery/dsc03549
gallery/dsc03535
gallery/dsc03546
gallery/dsc03542_2
gallery/dsc03550